Spant!

Theater

Spant! was in 1969 het eerste theater in Bussum. Het werd gebouwd om onderdak te bieden aan de plaatselijke muziek-, toneel- en operetteverenigingen. De eerste professionele theatervoorstellingen werden in de jaren ‘zeventig naar ’t Spant! gehaald. Het theater kent een zeer gevarieerd theateraanbod, van Bach tot Bauer met nieuw talent zoals Van der Laan & Woe, Ronald Goedemondt en Racoon, en toppers als Jochem Myjer, Youp van ’t Hek en Bløf.

 

Televisie

Inderdaad: Ren je rot, Stuif es in, Voor de vuist weg, In de hoofdrol en de Willem Ruis Lotto Show zijn allen opgenomen in Spant! Voor velen jeugdsentiment. Het jonge publiek zal Spant! inmiddels ook kennen van televisie, door opnames van Popstars, Het Beste Idee van Nederland en The Voice of Holland, om er maar een paar te noemen.

 

Van ’t Spant naar Spant!

In het nieuwe millennium werd het tijd voor een eigentijdse en krachtige uitstraling. Met een totale restyling en de naamswijziging van ’t Spant naar Spant! kwam er ruim baan voor uitbreiding van het cultuuraanbod en onbegrensde mogelijkheden voor congressen en evenementen. Spant! biedt inmiddels voor iedere ontmoeting een podium: van een besloten sessie in de exclusieve boardroom, een huwelijksfeest tot landelijke bijeenkomsten van bedrijven als Coca-Cola, McDonald’s, Peugeot en UWV.

Voor meer informatie, verschijningsdata en tarieven.